<>Αρχική σελίδα          Ιστορία           Δραστηριότητες         Έργα        Curriculum Vitae        Επικοινωνία        English

 

     

                                                                       

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Το Τεχνικό Γραφείο Γιάννης Μυλωνάδης & Συνεργάτες ιδρύθηκε το 1963 από τον Γιάννη Μυλωνάδη, Πολιτικό Μηχανικό ΕΜΠ και ασχολείται με μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές κτιριακών έργων καθώς και με την εκμετάλλευση και λειτουργία ακινήτων.

Μέσα σε διάστημα 50 ετών έχει διεκπεραιώσει έργα υψηλών προδιαγραφών κυρίως στον ιδιωτικό τομέα λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις εκάστοτε ιδιαιτερότητες ανά έργο και τις επιθυμίες του πελάτη ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί ένα σύνολο υψηλής αισθητικής, ασφάλειας και συνοχής. Σκοπός μας είναι ο πελάτης να μείνει ευχαριστημένος και ταυτόχρονα να υπάρχει ηθική ικανοποίηση για εμάς.

Το Γραφείο έχει την έδρα του στην Αθήνα, με παράρτημα στην Χίο, ωστόσο αναλαμβάνει έργα σε όλη την επικράτεια. Σήμερα η δεύτερη γενιά αποτελούμενη από τον  Γιώργο Μυλωνάδη, Πολιτικό Μηχανικό και την Μαρία-Χριστίνα Μυλωνάδη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό  συνεχίζει την παράδοση του Γραφείου με την επιτυχή διεκπεραίωση νέων έργων. Σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας και τα συνεργεία μας που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία εγγυούμαστε να φέρουμε σε πέρας το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.   

 

 

        

 

2007 JOHN MYLONADIS & Associates    All Rights Reserved