Αρχική σελίδα          Ιστορία           Δραστηριότητες         Έργα        Curriculum Vitae        Επικοινωνία        English

 

CURRICULUM VITAE

   

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΔΗΣ

Πολιτικός Μηχανικός  BEng,  MSc DIC,  ΜΔΕ ΕΜΠ

 

Ο Γιώργος Μυλωνάδης αφού αποφοίτησε  από το Κολλέγιο Αθηνών σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου όπου απέκτησε το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού (BEng with First Class Honours). Το θέμα της διπλωματικής του εργασίας ήταν  'Σύγχρονες τάσεις στις οροφές σταδίων'.

 

Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό (MSc) στο Imperial College όπου εξειδικεύτηκε στις κατασκευές από σκυρόδεμα με θέμα διπλωματικής εργασίας 'Όλες οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές παράμετροι που αφορούν τα ικριώματα όταν χρησιμοποιούνται για κατασκευές από ωπλισμένο σκυρόδεμα'.

 

Oλοκλήρωσε με επιτυχία τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών του ΕΜΠ  'Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών' όπου απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (ΜΔΕ) και εξειδικεύτηκε πέραν των κατασκευών από σκυρόδεμα και σε κατασκευές μεταλλικές και από φέρουσα τοιχοποιία. Το θέμα της διπλωματικής του εργασίας ήταν ελέτη της επίδρασης της επιβολής μετατόπισης στο χάλυβα στην συνάφεια του οπλισμένου σκυροδέματος'.

 

Επίσης παρακολούθησε με επιτυχία στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δανίας (DTU) ένα PhD πρόγραμμα πάνω σε Structural Reliability and Stochastic Load Modeling.

 

Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επάνω σε Real Estate, Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική, έκδοση οικοδομικών αδειών, μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια, γεωτεχνικό σχεδιασμό, ευρωκώδικες, φορολογικά θέματα, αυθαίρετη δόμηση κλπ.

 

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί από κοινού με την Μαρία-Χριστίνα Μυλωνάδη το Τεχνικό Γραφείο  'Γιάννης Μυλωνάδης & Συνεργάτες'   κάνοντας μελέτες και επιβλέψεις για ιδιωτικά έργα όπως κατοικίες, βιομηχανικούς χώρους, επαγγελματικούς χώρους κλπ, αναλαμβάνει τακτοποιήσεις αυθαιρέτων κατασκευών, εκδίδει ενεργειακά πιστοποιητικά καθώς και παρέχει συμβουλές για εγκατάσταση φωτοβολταικών σε στέγες και ταράτσες κτιρίων.

 

Έχει άδεια ενεργειακού επιθεωρητή κατηγορίας Β με αριθμό μητρώου 1050 για έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού. Επίσης είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου Β' τάξης στην κατηγορία 8 με αριθμό μητρώου 14984.

 

Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος.

 

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και έχει γνώσεις Γερμανικών και Τούρκικων.       

 

     

 

 

ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΥΛΩΝΑΔΗ

Αρχιτέκτων Μηχανικός  ΕΜΠ,  ΜArch UCL

 

H Μαρία-Χριστίνα Μυλωνάδη απoφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών όπου και έλαβε το βραβείο ΔΕΛΤΑ (ρητορικός διαγωνισμός στα αγγλικά).

 

Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ και είχε ως θέμα διπλωματικής εργασίας  'Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στην Αθήνα στην έδρα των Αρχιτεκτονικών Συνθέσεων υπό την καθοδήγηση των καθηγητών κ. Π. Τουρνικιώτη και Γ. Πεπονή.

 

Στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα πάνω σε Αρχιτεκτονική Σχεδιασμού από το University College London με θέμα διπλωματικής εργασίας 'Mουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Milton Keynes' στην Αγγλία υπό την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Peter Cook.

 

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και έχει εκπονήσει πλήθος αρχιτεκτονικών μελετών, διαμορφώσεων αρχιτεκτονικών χώρων και επιβλέψεις για ιδιωτικά έργα όπως κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, εμπορικά κέντρα, τουριστικές εγκαταστάσεις κλπ.

 

Έχει ειδικευτεί στο interior design και ειδικότερα σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

 

Πέραν των επαγγελματικών της ενασχολήσεων έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις πάνω στη σύγχρονη Αρχιτεκτονική, μέσα από την πολυετή ενασχόληση της με τον Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών όπου έχει διατελέσει και Αντιπρόεδρος, με ομιλητές επιφανείς έλληνες και ξένους αρχιτέκτονες:

 

Διοργανώτρια Ημερίδας για τη Σύγχρονη Ελληνική Αρχιτεκτονική. Συμμετείχαν οι αρχιτέκτονες Δ. Αντωνακάκης, Ν. Βαλσαμάκης, Α. Σαμαράς, Α. Τομπάζης, Π. Τουρνικιώτης (στο θέατρο Κολλεγίου Αθηνών).

 

Διοργανώτρια Αρχιτεκτονικής Εκδήλωσης με ομιλητή το διάσημο Ελβετό αρχιτέκτονα Mario Botta (στο θέατρο Κολλεγίου Αθηνών).

 

Διοργανώτρια Αρχιτεκτονικής Διάλεξης του Καθηγητή Π.Τουρνικιώτη με θέμα Μπραζίλια (στη Λέσχη Συλλόγου Κολλεγίου Αθηνών).

 

Έχει γράψει σε τεχνικά περιοδικά σχετικά με ιδιωτικά κατασκευαστικά έργα στα οποία υπήρξε υπεύθυνη μελετήτρια και επιβλέπουσα.

 

Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε και της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων.

 

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.   

 

     

2007 JOHN MYLONADIS & Associates    All Rights Reserved